Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υποστηρίξτε μας

Κυρίως κείμενο

Ο λόγος που δημιουργήσαμε αυτή την ψηφιακή πλατφόρμα είναι η αγάπη μας για τα ανυπεράσπιστα αδέσποτα ζώα της πόλης μας. Θέλουμε να αναδείξουμε οργανωμένα όλα τα αξιαγάπητα τετράποδα που προωθούνται προς υιοθεσία και να ενθαρρύνουμε ανθρώπους που σκέφτονται να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο, να υιοθετήσουν υπεύθυνα ένα και να μην αγοράσουν. Συνάμα, θέλουμε οι συμπολίτες μας να φροντίζουν ώστε να μην υποφέρει κανένα αδέσποτο ζώο, είτε από μια δύσκολη ζωή στο δρόμο είτε από κακοποίηση. Μέσα από την πλατφόρμα μας φιλοδοξούμε να κινητοποιήσουμε τους πολίτες και τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης να προσφέρουν ενεργά στη προσπάθεια μας και να καλλιεργήσουν φιλοζωική παιδεία σε κάθε έκφανση της ζωής τους.

Χωρίς όλους εσάς όμως είναι αδύνατο να τα καταφέρουμε…

Η αρωγή σας είναι πολύτιμη και μας βοηθά να εκπληρώσουμε την αποστολή μας ώστε να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο!! Μπορείτε να προσφέρετε χρήματα στη Ζ.Ε.Ν μέσω   PayPal ή κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου, με στοιχεία:

Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού18770473
IBANGR9301405400540002002022104
SWIFT / BICCRBAGRAA

Οι δωρεές και χορηγίες σας αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικότερη βοήθεια στα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας. Σας ευχαριστούμε.