Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 15 Οκτ 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Σίβα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Caesar
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Λίντα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μπίλι
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Σίβα - Η Σίβα, μαζί με τα τρία αδελφάκια της, είχαν περισυλλεχθεί από Άγιο Ανδριανό. Είχαν πραγματοποιηθεί εξετάσεις, σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και σήμερα στειρώθηκε. Έχει ήδη βρεθεί η οικογένεια που θα την υιοθετήσει.
  2. Caesar - Ο Caesar είχε περισυλλεχθεί από Δρέπανο. Είναι καθαρόαιμο Italian Corso Dog, ενός έτους αρσενικό και θα γίνει μεγάλου μεγέθους, περίπου στα 65 κιλά. Είχαν πραγματοποιηθεί εξετάσεις, σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και σήμερα στειρώθηκε. Περιμένει ακόμα να βρεθεί η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.
  3. Λίντα - Η Λίντα περισυλλέχθηκε από την περιοχή Κούρτη. Είναι 3 μηνών και θα φτάσει τα 20 με 25 κιλά περίπου. Έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση, με υποχρέωση στείρωσης από το Δήμο Ναυπλιέων όταν θα φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Έχει βρεθεί η οικογένεια που θα την υιοθετήσει.
  4. Μπίλι - Η Μπίλι, μεσαίου μεγέθους σκυλί, είχε περισυλλεχθεί από Ναύπλιο. Είχαν πραγματοποιηθεί εξετάσεις, σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και σήμερα στειρώθηκε.