Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 26 Φεβ 2021

Από marivili,
Images
 • Φωτογραφία σκυλιού
  Μπρούς
 • Φωτογραφία σκυλιού
  Μπέντζυ
 • Φωτογραφία σκυλιού
  Κίρα
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

 1. Μπρούς - Ο Μπρούς, τριών μηνών αρσενικό, υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και πλήρης αποπαρασίτωση. Ο μικρούλης, έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με τον Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή.
 2. Μπέντζυ - Ο Μπέντζυ, τριών μηνών αρσενικό, υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και πλήρης αποπαρασίτωση. Ο μικρούλης, έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με τον Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή.
 3. Κίρα - Η Κίρα, 4 μηνών θηλυκό, υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και πλήρης αποπαρασίτωση. Η μικρούλα, έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με τον Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή.