Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 23 Φεβ 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Αντριάννα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Ρόμπυ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Πίπι
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Bob
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Dylan
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μπόκια
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Αντριάννα - Η Αντριάννα, 2 χρονών μικρόσωμο θηλυκό, περίπου στα 10 κιλά, είχε περισυλλεχθεί από τον Άγιο Ανδριανό, μαζί με τα κουτάβια της, τα οποία υιοθετήθηκαν όλα. Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις, ακολούθησε θεραπεία για ερλιχίωση και είχε γίνει σήμανση και καταγραφή. Σήμερα πραγματοποιήθηκε στείρωση και περιμένει να βρεθεί η οικογένεια που θα την υιοθετήσει. Φιλοξενείται προσωρινά στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή του κου Μαστή.
  2. Ρόμπυ - Ο Ρόμπυ, ενός έτους μικρόσωμο αρσενικό, περίπου στα 15 κιλά, περισυλλέχθηκε από Άγιο Αναστάσιο στο Ναύπλιο. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, έγινε σήμανση, καταγραφή, στείρωση και είναι διαθέσιμος προς υιοθεσία.
  3. Πίπι - Η Πίπι περισυλλέχθηκε από την Αγία Ελεούσα. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, ακολούθησε θεραπεία για ερλιχίωση και έγινε σήμανση, καταγραφή και στείρωση. Προς το παρόν, φιλοξενείται σε ιδιώτη.
  4. Bob - Ο Bob βρέθηκε μαζί με το αδελφάκι του στις φυλακές της Νέας Τίρυνθας. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση και εμβολιασμός. Περιμένει να βρεθεί η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.
  5. Dylan - Ο Dylan βρέθηκε μαζί με το αδελφάκι του στις φυλακές της Νέας Τίρυνθας. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση και εμβολιασμός. Περιμένει να βρεθεί η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.
  6. Μπόκια - Ο Μπόκια, ενός έτους αρσενικό, βρέθηκε στην οδό Αμαλίας στο Ναύπλιο. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, ακολούθησε θεραπεία και έγινε σήμανση και καταγραφή. Βρίσκεται στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή του κου Μαστή για αξιολόγηση.