Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 12 Φεβ 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μάγκας
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Άρης
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Ρούντι
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Έλσα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Ασπρούλα
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Μάγκας - Ο Μάγκας έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή, αφού προηγουμένως εξετάστηκε, εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Πραγματοποιήθηκε υιοθεσία μέσω του Δήμου, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  2. Άρης - Ο Άρης έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή, αφού προηγουμένως εξετάστηκε, εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Πραγματοποιήθηκε υιοθεσία μέσω του Δήμου, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  3. Ρούντι - Ο Ρούντι έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή, αφού προηγουμένως εξετάστηκε, εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Πραγματοποιήθηκε υιοθεσία μέσω του Δήμου, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  4. Έλσα - Η Έλσα περισυλλέχθηκε από την περιοχή του Αγίου Λουκά και έμεινε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή, αφού προηγουμένως εξετάστηκε, εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Είχε βρεθεί θετική σε καλαζάρ (λεϊσμανίαση), ακολούθησε θεραπεία, έγινε σήμανση, καταγραφή, στείρωση και επανένταξη.
  5. Ασπρούλα - Η Ασπρούλα, περισυλλέχθηκε από την Αγία Κυριακή. Πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις, όπου και διαγνώσθηκε με ερλιχίωση, ακολούθησε θεραπεία, έγινε σήμανση, καταγραφή και στείρωση.