Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 2 Φεβ 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Τυχερούλα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Ζιζέλ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Πόλα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μαυρούλα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Πέτρα
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Τυχερούλα - Η Τυχερούλα βρέθηκε παρατημένη με σπασμένο πόδι στην Αμυγδαλίτσα και περισυλλέχθηκε από εθελοντή. Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, έγινε σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση και φιλοξενείται μέχρι να αποκατασταθεί το πόδι της.
  2. Ζιζέλ - Η Ζιζέλ περισυλλέχθηκε από Νέα Τίρυνθα. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση και στείρωση.
  3. Πόλα - Η Πόλα είχε περισυλλεχθεί και υιοθετηθεί. Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις, καθώς και σήμανση, καταγραφή και αποπαρασίτωση. Σήμερα προσήλθε για στείρωση.
  4. Μαυρούλα - Η Μαυρούλα, 9 χρονών θηλυκό, υιοθετήθηκε από την εθελόντρια που την φιλοξενούσε. Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις, σήμανση, καταγραφή και αποπαρασίτωση. Στις εξετάσεις είχε βρεθεί θετική σε καλάζαρ (λεϊσμανίαση) και έκανε θεραπεία υπό την επίβλεψη της εθελόντριας. Σήμερα επανεξετάστηκε και στα αποτελέσματα βρέθηκε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με πολύ χαμηλούς τίτλους.
  5. Πέτρα - Η Πέτρα περισυλλέχθηκε από εθελοντή. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση και στείρωση. Φιλοξενείται από το άτομο που την βρήκε.