Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 27 Ιαν 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Φένια
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Dasy
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Λουίζα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Τζίτζυ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Κανέλα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μίλβα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Παππούς
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Φένια - Η Φένια προσήλθε σήμερα για στείρωση. Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις, ακολούθησε θεραπεία και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασιτωση. Προς το παρόν φιλοξενείται από ιδιώτη.
  2. Dasy - Η Dasy υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή.
  3. Λουίζα - Η Λουίζα προσήλθε σήμερα για στείρωση. Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Περιμένει ακόμα για μια οικογένεια που θα την υιοθετήσει.
  4. Τζίτζυ - Η Τζίτζυ υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και  αποπαρασίτωση. Φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή.
  5. Κανέλα - Η Κανέλα περισυλλέχθηκε από την Αγία Ελεούσα. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, ακολούθησε θεραπεία και έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Η στείρωση της θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
  6. Μίλβα - Η Μίλβα, ένα μεγαλόσωμο θηλυκό, είχε περισυλλέχθηκε από το Ναύπλιο και είχε επανενταχθεί στο ίδιο σημείο. Είχαν πραγματοποιήθει οι απαραίτητες εξετάσεις, ακολούθησε θεραπεία και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Σήμερα βρέθηκε οι οικογένεια που την υιοθέτησε, η οποία υιοθεσία πραγματοποιήθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  7. Παππούς - Ο Παππούς περισυλλέχθηκε από Ναύπλιο. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και επανεντάχθηκε στο ίδιο σημείο από όπου περισυλλέχθηκε.