Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 21 Ιαν 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Ούνα
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Άρης
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Ρόκυ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Dasy
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Σίβα
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Ούνα - Η Ούνα, φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή και σήμερα υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση.
  2. Άρης - Ο Άρης υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου. Φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή. Η υιοθεσία έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (σήμανση, καταγραφή, εμβόλιο, αίτηση και σύμβαση).
  3. Ρόκυ - Ο Ρόκυ υιοθετήθηκε μέσω του Δήμου. Φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή. Η υιοθεσία έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (σήμανση, καταγραφή, εμβόλιο, αίτηση και σύμβαση).
  4. Dasy - Η Dasy, ημίαιμο Σέττερ, η οποία φιλοξενείται στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή, προσήλθε σήμερα στο κτηνιατρείο της κας Ψώνη για το δεύτερο εμβόλιο της.
  5. Σίβα - Η Σίβα, ημίαιμο Σέττερ, η οποία φιλοξενείται στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή, προσήλθε σήμερα στο κτηνιατρείο της κας Ψώνη για το δεύτερο εμβόλιο της.