Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 12 Ιαν 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Πατάτας
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Όσκαρ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μάρλευ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Beera
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Λούλου
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Τριάδα
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Πατάτας - Ο Πατάτας, αδέσποτο της παραλίας Ναυπλίου που σύχναζε στο Tredy, ο οποίος είχε δαγκώθει, είχε έρθει για ράμματα και παράλληλα είχε πραγματοποιηθεί και στείρωση. Στις εξετάσεις που έγιναν, βρέθηκε θετικός σε καλαζάρ (λεϊσμανίαση). Έγινε σήμανση, καταγραφή και υιοθετήθηκε από τη Ζ.Ε.Ν μέσω του Δήμου. Θα τον περιθάλψουμε και όταν είναι έτοιμος θα του βρούμε την κατάλληλη οικογένεια να τον κάνει μέλος της.
  2. Όσκαρ - Ο Όσκαρ, μαζί με τον Μάρλευ, είναι ένα από έξι κουταβάκια που βρέθηκαν στο Ναύπλιο. Έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και υιοθεσία, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  3. Μάρλευ - Ο Μάρλευ, μαζί με τον Όσκαρ, είναι ένα από έξι κουταβάκια που βρέθηκαν στο Ναύπλιο. Έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και υιοθεσία, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  4. Beera - Η Beera, ένα θηλυκό από τα επτά κουταβάκια που περισυλλέχθηκαν από τον Άγιο Ανδριανό. Έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και υιοθεσία, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  5. Λούλου - Η Λούλου έγινε 9 μηνών και σήμερα στειρώθηκε. Είναι πλήρως εμβολιασμένη και είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις, καθώς και σήμανση και καταγραφή.
  6. Τριάδα - Η Τριάδα περισυλλέχθηκε από την Αγία Τριάδα. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, έγινε σήμανση, καταγραφή, αποπαρασίτωση, στείρωση και επανένταξη στο ίδιο σημείο από όπου περισυλλέχθηκε.