Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 7 Ιαν 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μάρλευ
  • Φωτογραφία σκυλιών
    Σίλκυ και Έκτορας
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Λούη
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Μάρλευ - Ο Μάρλευ, ένα 10 μηνών μεγαλόσωμο αρσενικό, είχε περισυλλεχθεί από Αγία Μονή. Έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός, αποπαρασίτωση και σήμερα υιοθετήθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος (αίτηση και σύμβαση).
  2. Σίλκυ - Η Σίλκυ, 2 μηνών θηλυκό κουτάβι, μαζί με τον Έκτορα, περισυλλέχθηκαν από ιδιώτη, όπου και φιλοξενούνται. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Είναι διαθέσιμη προς υιοθεσία και περιμένει να βρεθεί η οικογένεια που θα την υιοθετήσει.
  3. Έκτορας - Ο Έκτορας, 2 μηνών αρσενικό κουτάβι, μαζί με την Σίλκυ, περισυλλέχθηκαν από ιδιώτη, όπου και φιλοξενούνται. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Είναι διαθέσιμος προς υιοθεσία και περιμένει να βρεθεί η οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.
  4. Λούη - Η Λούη, ένα ενήλικο θηλυκό, περισυλλέχθηκε από το Παλαμήδι. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραιτήτες εξετάσεις και προς το παρόν φιλοξενείται στο κτηνιατρείο της κας Ψώνη.