Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σήμερα, 5 Ιαν 2021

Από marivili,
Images
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Μπλού
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Πατάτας
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Τάρο
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Άξελ
  • Φωτογραφία σκυλιού
    Σίλκυ
Κυρίως κείμενο

Σήμερα: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, μέσω του Δήμου μας, πέρασαν από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο της κας Ψώνη τα εξής σκυλιά:

  1. Μπλού - Ο Μπλού δόθηκε για υιοθεσία με όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες βάση νόμου (αίτηση και σύμβαση). Είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είχε γίνει σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση. Τα άλλα πέντε αδελφάκια του βρίσκονται στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή.
  2. Πατάτας - Από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο του Δήμου μας πέρασε ο Πατάτας. Αδέσποτο της παραλίας Ναυπλίου που συχνάζει στο Trendy. Είχε δαγκωθεί στο αυτί του, έκανε ράμματα και παράλληλα στειρώθηκε. Αναρρώνει στο κτηνιατρείο και αναμένουμε τις εξετάσεις του.
  3. Τάρο - Ο Τάρο περισυλλέχθηκε από τα Πυργιώτικα. Είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος, στον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και έγινε σήμανση, καταγραφή, εμβολιασμός και στείρωση. Προς το παρόν, βρίσκεται στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας του κου Μαστή και περιμένει να βρεθεί οι οικογένεια που θα τον υιοθετήσει.
  4. Άξελ - Ο Άξελ, ένα μεγαλόσωμο κουτάβι, περισυλλέχθηκε από εθελοντή της Ζ.Ε.Ν στη Καραθώνα. Το έφερε στο κτηνιατρείο με τραυματισμένο κεφάλι, πιθανών από δάγκωμα άλλων σκύλων. Προς το παρόν, φιλοξενείται από το άτομο που τον βρήκε, μέχρι να αναρρώσει πλήρως και ίσως υιοθετηθεί από τον ίδιο.
  5. Σίλκυ - Η μικρή Σίλκυ είχε περισυλλεχθεί και έπασχε από ψώρα. Έμεινε στο κτηνιατρείο της κυρίας Ψώνη για θεραπεία και παρακολούθηση, ενώ σήμερα έκανε την δεύτερη ένεση της και έγινε σήμανση, καταγραφή και αποπαρασίτωση. Πλέον, φιλοξενείται στη συμβεβλημένη με το Δήμο δομή φιλοξενίας το κου Μαστή και περιμένει να βρεθεί η οικογένεια που θα την υιοθετήσει.