Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Από marivili,
Images
Κυρίως κείμενο

Την περίοδο της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω Κορωνοϊού, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε σαν εθελοντές ήταν το να μας ζητάνε σκυλάκια από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Σοβαρό πρόβλημα για εμάς γιατί δεν είχαμε τον τρόπο και τους οικονομικούς πόρους ώστε να μπορέσουμε να τα στείλουμε στις καινούριες τους οικογένειες. Έτσι πολλά ζωάκια έχαναν την ευκαιρία τους για ένα σπίτι και μια υιοθεσία. Πολλές φορές αναγκαζόμασταν να δώσουμε τα λιγοστά χρήματα που είχαμε για να τους δώσουμε μια ευκαιρία και να τα πάμε εμείς οι ίδιοι στον προορισμό τους. Ο Δήμος Ναυπλίου στάθηκε δίπλα μας ώστε να καταφέρουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος και ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος διαχείρισης των αδέσποτων, Παναγιώτης Λέντζος, αποφάσισαν να διαθέσουν τα αυτοκίνητα του δήμου μας ώστε όταν χρειάζεται να μεταφερθεί ένα ζωάκι για υιοθεσία να πάει με ασφάλεια γλιτώνοντας τους εθελοντές από ένα δυσβάσταχτο κόστος και δίνοντας στα ζωάκια ένα σπίτι. Ήταν μια πολύτιμη βοήθεια για εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς και τα αδέσποτα του Δήμου μας.

Σημείωση: Παρόλο που έληξε η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω Κορωνοϊού, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λέντζος εξακολουθεί να μεταφέρει τα κουτάβια που βρίσκουν υιοθεσία και να τα παραδίδει ο ίδιος στις νέες τους οικογένειες και τον ευχαριστούμε πολύ!

Απόσπασμα ανάρτησης Δήμου Ναυπλιέων, 3 Ιουλίου 2020

“Ακόμα, με την άψογη συνεργασία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου, υπάλληλοι του Δήμου με τον υπεύθυνο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, Αντιδήμαρχο κο Παναγιώτη Λέντζο, έχουν προχωρήσει στην μεταφορά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για υιοθεσία, ογδόντα τεσσάρων (84) ζώων συντροφιάς”

Ετικέτες